Sleutel


Ik kom lastig de flat/gang binnen met mijn elektrische sleutel.

Je kunt het beste langs de beheerder gaan, hij kan je sleutel beter instellen.
 
Ik kom lastig m’n kamer binnen met mijn sleutel.

Je kunt een reparatieverzoek indienen via de website van De Key.
 
Ik heb de sleutel van mijn hal/flat in m’n kamer laten liggen.
Wanneer je jezelf van je gang, flat of het fietsenhok hebt buitengesloten kun je als eerste natuurlijk bij je huisgenoten proberen aan te bellen. Als deze niet open doen kun je het best een berichtje op facebook plaatsen om te vragen of er iemand van het studentbeheer of het bestuur van de RXL thuis is van wie je een sleutel kan lenen.

We kunnen echter niet garanderen dat iemand hiervan aanwezig is. Als er niemand is zul je moeten wachten tot er wel iemand is of je huisgenoten thuis komen.
 
Ik heb de sleutel van mijn kamer in mijn kamer laten liggen.

Wanneer je je sleutel in je kamer hebt laten liggen, zou je in eerste instantie gebruik kunnen maken van je reservesleutel. Wanneer je deze ook niet bij je hebt of deze nog in je kamer ligt, moet je zelf een slotenmaker regelen die er voor zorgt dat je deur weer open gaat. Omdat je jezelf buiten hebt gesloten valt dit niet onder verantwoordelijkheid van de Key. Daarom moet je hiervoor zelf betalen.
 
Is het mogelijk een extra gang sleutel te laten maken?
Ja, dit is  mogelijk. De kosten zijn 30 euro en je moet de sleutel weer inleveren als je gaat verhuizen. Ga hiervoor naar de beheerder