Actief worden


Wij zoeken Jou!

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan een leukere woonomgeving, je buren beter te leren kennen en/of heb jij goede idee├źn om de leefbaarheid binnen het complex te vergroten?

Sluit dan aan bij een van de commissies van Bewonersvereniging De RXL, of word actief binnen de vereniging en ga samen aan de slag met een enthousiast team van studenten!

De leefbaarheidscommissie heeft als doel het leef-plezier binnen het complex te vergroten. Dit doen zij bijvoorbeeld door het opknappen van de omgeving, door in te spelen op signalen van bewoners en door bewoners op creatieve manieren in contact te brengen.

De actiecommissie zorgt voornamelijk voor de gezelligheid binnen het complex. Zij organiseren vele leuke activiteiten als (buiten)borrels, dagjes/avonden weg met leuke activiteiten en grote feesten.

De welkomstcommissie is de jongste commissie en pas net opgericht. Zij zorgen dat alle nieuwe bewoners een warm welkom krijgen op de RXL. Om dit te realiseren, zullen zij specifieke acties voor de nieuwe bewoners opzetten.

Enthousiast geworden? Meld je aan voor een van de commissies (of meerdere) door een e-mail te sturen naar: info@derxl.nl !

Ook kun je ons, de bestuursleden (Te herkennen aan hun shirt.) of commissieleden, aanspreken op een activiteit of borrel!