30Jan

Bowlen


This is an event. The event starts at 20:00, Thu 07 Mar.

We gaan weer bowlen met De RXL!

 

30Jan

Borrel


This is an event. The event starts at 20:00, Thu 21 Feb.

Op 21 februari zal er van 20:00-22:00 een borrel plaatsvinden aan de achterzijde van het blauwe gebouw. Kom genieten van typisch Nederlandse hapjes én je krijgt het eerste drankje gratis!

17Jan

Nieuw Bestuur


Op de algemene ledenvergadering van 16 januari is er een nieuw bestuur aangetreden. De huidige samenstelling van het bestuur is als volgt:

Mia– Voorzitter (midden van de foto)
Lynn– Secretaris
Sjoerd– Penningmeester

We willen het oude bestuur (Evi, Toer, Preshand, Sam) bedanken en wensen het nieuwe bestuur veel plezier en succes!

 

13Jan

General Members’ Assembly


This is an event. The event starts at 19:30, Wed 16 Jan.

During an ALV (Algemene Ledenvergadering, or “General Members’ Assembly”), the RXL board lays out its plans for the coming months and shows its progress in the months since the last ALV. Any member is welcome, and this is your chance to put the things you care about on the association’s agenda.

29Dec

Schaatsen


This is an event. The event starts at 21:00, Mon 04 Feb.

Wat doen wij in Nederlands als het winter is? Schaatsen! Daarom gaan we, zoals elk jaar gaan we weer schaatsen bij de Jaap Eden baan. Wij betalen het toegangskaartje en de huur van de schaatsen, jij hoeft enkel handschoenen (verplicht!), beenspieren en een goed humeur mee te nemen ;)!

  • Er zijn beperkte plekken dus reserveren is nodig! Klik HIER om te reserveren.
  • Je kunt tussen 21:00 en 21:15 naar binnen. Als je later bent, zijn we zelf ook lekker aan het schaatsen en kunnen we je niet meer naar binnen laten 🙁

BELANGRIJK: als je gereserveerd hebt kun je tot 48 uur van te voren afzeggen door een mail te sturen naar actie@derxl.nl. Als, je echter niet komt opdagen en je emeld mogen wij 50% van de kosten bij jou innen!

TLDR: geef je op via de link om mee te gaan schaatsen op 4 februari 2019

 

29Nov

Welkomstdiner


This is an event. The event starts at 18:00, Mon 10 Dec.

LET OP: alleen voor nieuwe bewoners op uitnodiging (zie mail).

Welkomstetentje, georganiseerd door de Welcomissie om jullie kennis te laten maken met de vereniging, studentbeheerders en elkaar. Voor (gratis) eten en drinken wordt gezorgd. Ook krijgen jullie hier het befaamde welkomstpakket!

Na het eten kunnen we gezellig met z’n allen naar de filmavond in De Omval 🙂

We zien jullie dan!

Voor meer info: welkomst@derxl.nl

27Nov

Kerstpakketten actie


This is an event. The event starts at 20:00, Wed 19 Dec.

We gaan weer kerstpakketten uitdelen met de leefbaarheidscommissie! Reserveer nu één van de 30 pakketten met jouw gang door een mail te sturen naar leefbaar@derxl.nl met je naam (of van degene die het komt ophalen) en je gangnummer, want OP=OP. In de pakketten zit alles voor een gezellig kerst avondje met je ganggenoten!

07Sep

Welkomstetentje


This is an event. The event starts at 18:00, Mon 10 Sep.

LET OP: alleen voor nieuwe bewoners op uitnodiging (zie mail).

Welkomstetentje, georganiseerd door de Welcomissie om jullie kennis te laten maken met de vereniging, studentbeheerders en elkaar. Voor (gratis) eten en drinken wordt gezorgd. Ook krijgen jullie hier het befaamde welkomstpakket!

Na het eten kunnen we gezellig met z’n allen naar de borrel op het basketbalveldje 🙂

We zien jullie dan!

Voor meer info: welkomst@derxl.nl

07Sep

BESTUUR GEZOCHT


Ben jij goed met cijfers, een groep leiden of heb jij je aantekeningen altijd netjes op orde? Dan zoeken wij jou!

Het bestuur van de RXL zorgt voor contact met de Key en de gemeente en zorgt ervoor dat de commissies kunnen draaien zodat er leuke activiteiten, welkomstetentjes en acties om het complex leuker te maken georganiseerd kunnen worden. Hiervoor hebben we wel bestuursleden nodig!

In oktober 2018 wordt er op de RXL een nieuwe bestuur gevormd voor het komende collegejaar. Dit geeft jou de kans om jouw ideeën voor de vereniging in werking te brengen en om gelijktijdig goede ervaring op te doen. Daarnaast leer je veel leuke nieuwe mensen kennen. Wanneer je interesse hebt stuur dan een mailtje naar info@derxl.nl.  cropped-Logo-DeRXL-Kleur-outline-vierkant.png

07Sep

Welkomstborrel


This is an event. The event starts at 20:00, Mon 10 Sep.

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekend dat er weer gefeest kan worden. De eerste borrel dit jaar vind plaats op 10 September op het basketballveldje. Kom ook langs, en neem je buren mee! Eerste drankje gratis!