24Feb

ALV en Bestuurswisseling


De laatste Algemene Leden Vergadering (ALV)  van 08-02-2017 is het bestuur weer veranderd. Het bestuur is van 7 leden naar 5 leden gegaan. Voorzitter Tim Parée en secretaris Eline Reus hebben het bestuur verlaten, en dus moesten hun taken worden overgenomen. Hier de nieuwe samenstelling van het bestuur:

Voorzitter: Nikki van Bommel

Penningmeester: Maxim de Mey

Secretaris: Casper Borgman

Algemeen bestuurslid: Viola Scholten

Algemeen bestuurslid: Vera Debeij

 

Verder zijn op de ALV zaken besproken als het plan om spullen uit te lenen, overlast door hangjongeren, de begroting, de jaarrekening en wat er met de spullen uit het tuinhuisje is gebeurd. Lijkt het jou leuk om te zien waar het bestuur zich mee bezig houdt en/of wil je je stem laten horen? Kom dan eens langs op een ALV!

06Nov

Thema Lustrum Feest aangekondigd


Voor het Lustrum feest gaan we terug naar één van de gaafste feest thema’s die we in de afgelopen 5 jaar gehad hebben, een thema dat we in 2013 al een keer gebruikt hebben en toen heel gaaf was namelijk:

FLATKLEUREN! 

lustrumfbeventbanner-1
Voor meer informatie over het feest check het Facebook event!

02Nov

Bestuur 2016/2017 stelt zich voor


whatsapp-image-2016-10-14-at-01-18-32-1

Met veel plezier introduceren wij onze nieuwe bestuursleden!

24Sep

ALV 13 oktober


Het is weer zover! Op donderdag 13 oktober zal de half jaarlijkse Wissel ALV (Algemene Ledenvergadering) van bewonersvereniging De RXL plaatsvinden. De ALV zal om 19:30 beginnen en wordt gehouden in theater De Omval (Ouddiemerlaan 104, tegenover de ingang van het winkelcentrum). Tijdens deze ALV zullen de nieuwe bestuursleden worden verkozen. Ook worden verschillende zaken besproken die betrekking hebben op het handelen van de vereniging en daarmee dus op jouw woonomgeving. Dit is het moment voor alle bewoners om hun stem te laten horen, dus zorg dat je erbij bent! In de pauzes zullen er gratis drankjes verkrijgbaar zijn.

In deze ALV zal vooral de wissel van het bestuur centraal staan, bewoners zullen tijdens de vergadering de nieuwe bestuursleden verkiezen. Ook zal er gesproken worden over een mogelijke huurverlaging, door de verlaging van de servicekosten. Verder zal er een financiële update gegeven worden en gestemd worden over een HR-wijziging. Zie hieronder de agenda (Klik op ‘Read more’) voor de ALV. De belangrijkste punten worden toegelicht in de mail die alle bewoners ontvangen hebben, deze kan terecht zijn gekomen in de ongewenste mail.

19May

ALV 8 juni


Op woensdag 8 juni 2016 zal er weer een Algemene Ledenvergadering (ALV) van de bewonersvereniging De RXL plaatsvinden. Deze ALV begint om 19:30 en wordt gehouden in theater De Omval (Ouddiemerlaan 104, tegenover de ingang van het winkelcentrum). Tijdens deze ALV worden zaken besproken die betrekking hebben op het handelen van de vereniging en daarmee ook op jouw woonomgeving. Dit is het moment voor alle bewoners om hun stem te laten horen, dus zorg dat je erbij bent!

In deze ALV zal vooral het onderzoek naar de mening van bewoners over de vereniging centraal staan, voorlopige uitslagen zullen in deze ALV gepresenteerd worden. Ook zal er gesproken worden over het motorhok, fietsenrekken, brandveiligheid, huurpunten, nieuwe sloten en de wasserette. Verder zal er descharge verleend worden aan oud bestuursleden, een financiële update gegeven worden en er zal gestemd worden over de toevoeging van een nieuw punt aan het HR.

Meer uitleg hierover is te vinden in de mail die naar alle bewoners gestuurd is.

20Feb

Bewonersonderzoek De RXL


Om jullie beter te leren kennen doen wij als bewonersvereniging een onderzoek. In dit onderzoek staat de bekendheid van de RXL en de wensen van jullie als bewoners centraal. Weten jullie wat wij kunnen betekenen voor jullie? Kennen wij jullie behoeften? Middels dit onderzoek kunnen wij onszelf blijven verbeteren, maar ook beter inspelen op wat jullie verwachten van ons.
Het onderzoek staat hier:

http://goo.gl/forms/vkPlbyDW6T

We horen graag jullie mening!
Met eventuele vragen of opmerkingen kan je mailen naar info@derxl.nl
10Feb

Bestuur 2016 stelt zich voor


Afgelopen 3 februari zijn drie nieuwe bestuursleden van De RXL aangetreden! Daarom stellen ze zich hier voor aan iedereen!

19Jan

Uitnodiging Wissel ALV 3 februari


Op woensdag 3 februari 2016 zal de half jaarlijkse Wissel ALV (Algemene Ledenvergadering) van de bewonersvereniging De RXL plaatsvinden. Deze ALV begint om 19:30 en wordt gehouden in theater De Omval (Ouddiemerlaan 104, tegenover de ingang van het winkelcentrum). Tijdens deze ALV worden zaken besproken die betrekking hebben op het handelen van de vereniging en daarmee ook op jouw woonomgeving. Ook zal een deel van het bestuur het stokje overdragen aan nieuwe leden, en hierbij geldt jouw stem!

04Jan

Nieuwe bestuursleden gezocht!


Tijdens de algemene leden vergadering (ALV) van De RXL op 3 februari zullen twee bestuursleden aftreden, waardoor het bestuur op zoek is naar nieuwe bestuursleden. Er is al een nieuwe penningmeester gevonden, maar we zoeken nog naar nieuwe algemene bestuursleden!

01Oct

Voorstellen nieuwe bestuursleden Bestuur 2015-2016


De nieuwe secretaris en het nieuwe algemeen bestuurslid van het Bestuur De RXL 2015-2016 stellen zich voor!