24Apr

Speed-date borrel


This is an event. The event starts at 20:00, Tue 21 May.

Het is weer borreltijd! Dit keer met onszelf als hoofdthema 😉 Want de RXL zoekt nieuwe leden! Wil je ook graag solliciteren voor een van onze super leuke, gezellige en nuttige commissies, maar wil je eerst kennis maken? Dan is deze borrel zeker wat voor jou!

Wat houdt een speed-date borrel in? Onze 3 commissies en het bestuur zullen allemaal aan een eigen tafel staan, waar je een drankje kunt halen en kunt praten met commissieleden.  Je kunt dan al roulerend met iedereen praten en kijken welke commissie je het leukste vindt om bij aan te sluiten. Terplekke inschrijven is mogelijk, later mailen mag ook.

  • Bestuur (draagt paarse truien): stuurt commissies aan, houdt contact met de Key en nog veel meer! info@derxl.nl
  • Actiecommissie (roze vest): feesten, borrels en uitjes organiseren. actie@derxl.nl
    • Feestcommissie: onderdeel van de actiecommissie, organiseert 2x per jaar een feest
    • Foodcie: regelt 1x per jaar een Foodtruck met gratis eten voor bewoners
  • Leefbaarheidscommissie (groene trui): houdt zich bezig met omgeving buiten de flats, zoals plantenbakken en fietsenstallingen. leefbaar@derxl.nl
  • Welkommissie (blauwe trui): organiseert elk kwartaal een welkomstetentje om nieuwe bewoners te verwelkomen. welkomst@derxl.nl

Niet geïnteresseerd in een commissie functie? No worries, gewoon wat drinken mag ook! Eerste drankje is zoals altijd gratis, daarna 50 cent.

 

17Apr

Nieuwe Voorzitter


This is an event. The event starts at 20:15, Tue 16 Apr.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 16 april is er een nieuwe Voorzitter verkozen. Zijn naam is Tim Ruting (middel van de foto). We wensen de nieuwe Voorzitter en de rest van het bestuur veel succes!

 

02Apr

Koningsdagborrel


This is an event. The event starts at 20:00, Thu 25 Apr.

Het is tijd voor weer een borrel! Omdat het bijna Koningsdag is, willen we dat natuurlijk ook vieren met De RXL. Oranje drank en snacks zullen aanwezig zijn. En zoals altijd is het eerste drankje gratis. Drankje van de maand: screwdriver (op=op)

Tot snel, liefs,
De Actiecommissie

p.s. Wil je ook helpen met het organiseren van toffe borrels (alleen bar dienst/ opbouwen/ afbouwen mag ook) en activiteiten: we zoeken nog meer leden voor de leukste commissie van De RXL…! Mailen kan naar actie@derxl.nl óf spreek ons aan bij een activiteit

29Mar

Algemene Ledenvergadering


This is an event. The event starts at 20:15, Tue 16 Apr.

Op dinsdag 16 april 2019 vindt de Algemene Ledenvergadering plaats van bewonersvereniging De RXL. Om 20:15 uur gaan we van start en is iedere bewoner van de Rode Kruislaan van harte welkom in Theater de Omval te Diemen. Als bewoner kun je tijdens de ALV meepraten over de vereniging en stemmen over belangrijke zaken. Hier tegenover staan drankjes op onze kosten en een hoop gezelligheid! Graag tot dan 🙂

 

De agenda:
Opening
Mededelingen, machtigingen en ingekomen stukken
Vaststellen agenda
Goedkeuren notulen 16-01-2018
Lopende zaken (Bestuur en Commissies)
Statutenwijziging
HR wijziging
Financiën
Verkiezing voorzitter
Aftreden voorzitter
WVTTK
Rondvraag
Sluiting

20Mar

Glow in the dark golf


This is an event. The event starts at 19:45, Tue 09 Apr.

Op de Prins Hendrikkade, midden in Amsterdam loopt een groep van 20 studenten rond, verdwaasd over waar ze nu weer zijn beland. Vragen als: “zitten we wel goed”, “hoe moet dit”en”wat gaan we nou precies doen” zijn nog onbeantwoord…. Tot dat ze het gebouw binnen stappen, ze de tools tot hun beschikking krijgen en de lichten uit gaan. HET IS GLOW IN THE DARK GOLF TIJD!

Wil je ook mee? Schrijf je snel in  via de onderstaande link:

https://forms.gle/9d31VC7spAwxKUiCA

Let op: als je niet meer mee wilt of kunt, moet je 48 uur van te voren afzeggen. Doe je dit korter van te voren of helemaal niet, mogen we je een boete van 5 euro geven.

 

 

15Mar

Mexicaanse Borrel


This is an event. The event starts at 20:00, Wed 20 Mar.

SíSí, jaja, Mexicaanse borrel op 20 maart! Eerste drankje zoals altijd gratis. Er is geheel in thema stijl tequila aanwezig en natuurlijk wat snackjes (nacho’s).

Neem al je buren en je vrienden van De RXL mee, het wordt gezellig!

 

Interesse om samen met de Actiecommissie events te organiseren? Vraag naar meer informatie bij de mensen met een roze, groene, blauwe of paarse RXL trui of mail naar actie@derxl.nl.

28Feb

Welkomstetentje


This is an event. The event starts at 18:30, Wed 13 Mar.

Jaja, het is weer tijd voor ons drie/viermaandelijkse welkomstetentje, georganiseerd door De Welkommissie.

We nodigen alle nieuwe bewoners die hier vanaf november zijn komen wonen uit om gezellig met ons te komen eten. Wij verzorgen het eten en de drankjes! je kunt zo op een laagdrempelige manier kennis maken met de vereniging en je buren 🙂

Let op: Op uitnodiging per mail. Als je deze mail niet hebt ontvangen, maar wel nieuw bent en wil meedoen kun je mailen naar: welkomst@derxl.nl

27Feb

Bowlen


This is an event. The event starts at 18:50, Thu 07 Mar.

🎳 Strike! 🎳
Het wordt weer tijd om de bowlingschoenen aan te trekken! Laat iedereen op 7 maart zien wie de koning of koningin van de baan is! Maar wees er snel bij, want vol=vol, er zijn 48 plekken beschikbaar. Via de link bovenaan kan je je inschrijven. De locatie is Borchlandweg 6-10 en we beginnen om 18:50. Laat het alsjeblieft 24 uur van tevoren weten (via actie@derxl.nl) als je na inschrijving toch niet meer kan, anders riskeer je een boete😢.
Voor de fietsfanaten: we verzamelen om 18:20 bij het basketbalpleintje en vertrekken uiterlijk om 18:30. Geef op het formulier aan of je mee wilt fietsen.

 

SIGNUP LINK: https://goo.gl/forms/2AIRIh6LW7XdNiN42

30Jan

Borrel


This is an event. The event starts at 20:00, Thu 21 Feb.

Op 21 februari zal er van 20:00-22:00 een borrel plaatsvinden aan de achterzijde van het blauwe gebouw. Kom genieten van typisch Nederlandse hapjes én je krijgt het eerste drankje gratis!

17Jan

Nieuw Bestuur


Op de algemene ledenvergadering van 16 januari is er een nieuw bestuur aangetreden. De huidige samenstelling van het bestuur is als volgt:

Mia– Voorzitter (midden van de foto)
Lynn– Secretaris
Sjoerd– Penningmeester

We willen het oude bestuur (Evi, Toer, Preshand, Sam) bedanken en wensen het nieuwe bestuur veel plezier en succes!