18Jun

Welkomstetentje


This is an event. The event starts at 18:30, Tue 25 Jun.

Het is tijd voor het viermaandelijkse welkomstetentje, georganiseerd door De Welkommissie op 25 juni 18:30!

We nodigen alle nieuwe bewoners die hier vanaf maart zijn komen wonen uit om gezellig met ons te komen eten. Wij verzorgen het eten en de drankjes! 🍕🍻 Je kunt zo op een laagdrempelige manier kennis maken met de vereniging en je buren 🙂

Had je vorige keer al een andere afspraak maar wil je ons graag leren kennen? Dan mag je ons mailen en kun je deze keer alsnog mee eten!

Let op: Op uitnodiging!
Uitnodiging niet via mail ontvangen (check spam)? Ben je wel een nieuwe bewoner en wil je mee eten? Mail naar: welkomst@derxl.nl met je naam, kamernummer en eventuele dieetwensen.

tldr: 25 juni 18:30 welkomstetentje voor nieuwe bewoners, op uitnodiging.

18Jun

Buitenborrel


This is an event. The event starts at 20:00, Tue 25 Jun.

De zomer is er (bijna) én niet te vergeten het einde van het studiejaar is in zicht! Dat moet gevierd worden met een heerlijk koud biertje en muziek. Neem gezellig iedereen mee, het eerste drankje is gratis!

Locatie: Basketbalveldje Rode Kruislaan
Datum: Dinsdag 25 juni, 20:00 – 22:00

24May

Bubble voetbal


This is an event. The event starts at 18:40, Wed 05 Jun.

⚽INSCHRIJFLINK: https://forms.gle/KLgCQ2hgf5CZwVvo8 – 30 PLEKKEN IN TOTAAL ⚽

⌚️ Wednesday 5 June 18:40 ~ 21:00

📍 Johan Cruijff Court, Buytenweg 28, 1111 TB Diemen

Kan je geen bal raken? Maakt niet uit, bots iedereen gewoon het veld uit! Voor degene die niet bekend zijn met dit hilarische spelletje, bij bubbel voetbal zit je met je bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal, die als stootkussen dient.

Schrijf je in via de bovenstaande link. We beginnen om 19:00, maar zorg ervoor dat je er om 18:40 bent, zodat de scheidsrechter (ja officeel!) alles kan uitleggen. De locatie is maar een paar minuutjes van de flats vandaan. Wij zorgen ter plekke voor wat drankjes, neem je vrienden mee!

Als je niet mee wilt doen, kan je vanaf de zijlijn ook gewoon van de botsende ballen genieten (hiervoor hoef je je niet in te schrijven).

24Apr

Speed-date borrel


This is an event. The event starts at 20:00, Tue 21 May.

Het is weer borreltijd! Dit keer met onszelf als hoofdthema 😉 Want de RXL zoekt nieuwe leden! Wil je ook graag solliciteren voor een van onze super leuke, gezellige en nuttige commissies, maar wil je eerst kennis maken? Dan is deze borrel zeker wat voor jou!

Wat houdt een speed-date borrel in? Onze 3 commissies en het bestuur zullen allemaal aan een eigen tafel staan, waar je een drankje kunt halen en kunt praten met commissieleden.  Je kunt dan al roulerend met iedereen praten en kijken welke commissie je het leukste vindt om bij aan te sluiten. Terplekke inschrijven is mogelijk, later mailen mag ook.

  • Bestuur (draagt paarse truien): stuurt commissies aan, houdt contact met de Key en nog veel meer! info@derxl.nl
  • Actiecommissie (roze vest): feesten, borrels en uitjes organiseren. actie@derxl.nl
    • Feestcommissie: onderdeel van de actiecommissie, organiseert 2x per jaar een feest
    • Foodcie: regelt 1x per jaar een Foodtruck met gratis eten voor bewoners
  • Leefbaarheidscommissie (groene trui): houdt zich bezig met omgeving buiten de flats, zoals plantenbakken en fietsenstallingen. leefbaar@derxl.nl
  • Welkommissie (blauwe trui): organiseert elk kwartaal een welkomstetentje om nieuwe bewoners te verwelkomen. welkomst@derxl.nl

Niet geïnteresseerd in een commissie functie? No worries, gewoon wat drinken mag ook! Eerste drankje is zoals altijd gratis, daarna 50 cent.

 

17Apr

Nieuwe Voorzitter


This is an event. The event starts at 20:15, Tue 16 Apr.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 16 april is er een nieuwe Voorzitter verkozen. Zijn naam is Tim Ruting (middel van de foto). We wensen de nieuwe Voorzitter en de rest van het bestuur veel succes!

 

02Apr

Koningsdagborrel


This is an event. The event starts at 20:00, Thu 25 Apr.

Het is tijd voor weer een borrel! Omdat het bijna Koningsdag is, willen we dat natuurlijk ook vieren met De RXL. Oranje drank en snacks zullen aanwezig zijn. En zoals altijd is het eerste drankje gratis. Drankje van de maand: screwdriver (op=op)

Tot snel, liefs,
De Actiecommissie

p.s. Wil je ook helpen met het organiseren van toffe borrels (alleen bar dienst/ opbouwen/ afbouwen mag ook) en activiteiten: we zoeken nog meer leden voor de leukste commissie van De RXL…! Mailen kan naar actie@derxl.nl óf spreek ons aan bij een activiteit

29Mar

Algemene Ledenvergadering


This is an event. The event starts at 20:15, Tue 16 Apr.

Op dinsdag 16 april 2019 vindt de Algemene Ledenvergadering plaats van bewonersvereniging De RXL. Om 20:15 uur gaan we van start en is iedere bewoner van de Rode Kruislaan van harte welkom in Theater de Omval te Diemen. Als bewoner kun je tijdens de ALV meepraten over de vereniging en stemmen over belangrijke zaken. Hier tegenover staan drankjes op onze kosten en een hoop gezelligheid! Graag tot dan 🙂

 

De agenda:
Opening
Mededelingen, machtigingen en ingekomen stukken
Vaststellen agenda
Goedkeuren notulen 16-01-2018
Lopende zaken (Bestuur en Commissies)
Statutenwijziging
HR wijziging
Financiën
Verkiezing voorzitter
Aftreden voorzitter
WVTTK
Rondvraag
Sluiting

20Mar

Glow in the dark golf


This is an event. The event starts at 19:45, Tue 09 Apr.

Op de Prins Hendrikkade, midden in Amsterdam loopt een groep van 20 studenten rond, verdwaasd over waar ze nu weer zijn beland. Vragen als: “zitten we wel goed”, “hoe moet dit”en”wat gaan we nou precies doen” zijn nog onbeantwoord…. Tot dat ze het gebouw binnen stappen, ze de tools tot hun beschikking krijgen en de lichten uit gaan. HET IS GLOW IN THE DARK GOLF TIJD!

Wil je ook mee? Schrijf je snel in  via de onderstaande link:

https://forms.gle/9d31VC7spAwxKUiCA

Let op: als je niet meer mee wilt of kunt, moet je 48 uur van te voren afzeggen. Doe je dit korter van te voren of helemaal niet, mogen we je een boete van 5 euro geven.

 

 

15Mar

Mexicaanse Borrel


This is an event. The event starts at 20:00, Wed 20 Mar.

SíSí, jaja, Mexicaanse borrel op 20 maart! Eerste drankje zoals altijd gratis. Er is geheel in thema stijl tequila aanwezig en natuurlijk wat snackjes (nacho’s).

Neem al je buren en je vrienden van De RXL mee, het wordt gezellig!

 

Interesse om samen met de Actiecommissie events te organiseren? Vraag naar meer informatie bij de mensen met een roze, groene, blauwe of paarse RXL trui of mail naar actie@derxl.nl.

28Feb

Welkomstetentje


This is an event. The event starts at 18:30, Wed 13 Mar.

Jaja, het is weer tijd voor ons drie/viermaandelijkse welkomstetentje, georganiseerd door De Welkommissie.

We nodigen alle nieuwe bewoners die hier vanaf november zijn komen wonen uit om gezellig met ons te komen eten. Wij verzorgen het eten en de drankjes! je kunt zo op een laagdrempelige manier kennis maken met de vereniging en je buren 🙂

Let op: Op uitnodiging per mail. Als je deze mail niet hebt ontvangen, maar wel nieuw bent en wil meedoen kun je mailen naar: welkomst@derxl.nl