26Aug

Bijeenkomst woonomgeving


Vanaf volgende maand gaan wij in gesprek met De Key en de gemeente over de woonomgeving van De RXL. Om deel uit te maken van deze plannen en om deze bijeenkomst bij te wonen moet je je opgeven. Dus  heb je ideeën? Geef je (voor 1 september) op via e-mail met je naam en adres: studentenhuisvesting@dekey.nl

Mocht je zelf niet bij zo’m bijeenkomst willen zijn, dan nemen wij ook graag je ideeën mee. Mail ze naar info@derxl.nl.

29Jun

Spullen lenen van de RXL


De RXL heeft veel spullen die vaak opgeborgen niks staan te doen en dat is zonde. Vanaf nu is het mogelijk om deze te lenen voor bijvoorbeeld feestjes of andere aangelegenheden!

Klik op deze link voor meer informatie: spullen lenen.

23Jun

Nieuwe bestuursleden gezocht


Ben jij goed met cijfers, een groep leiden of heb jij je aantekeningen altijd netjes op orde? Dan zoeken wij jou!

Het bestuur van de RXL zorgt voor contact met de Key en de gemeente en zorgt ervoor dat de commissies kunnen draaien zodat er leuke activiteiten, welkomstetentjes en acties om het complex leuker te maken georganiseerd kunnen worden. Hiervoor hebben we wel bestuursleden nodig!

In september wordt er op de RXL een nieuwe bestuur gevormd voor het komende collegejaar.  Dit geeft jou de kans om jouw ideeën voor de vereniging in werking te brengen en om gelijktijdig goede ervaring op te doen. Daarnaast leer je veel leuke nieuwe mensen kennen. Wanneer je interesse hebt stuur dan een mailtje naar info@derxl.nl.  cropped-Logo-DeRXL-Kleur-outline-vierkant.png

 

 

24Feb

ALV en Bestuurswisseling


De laatste Algemene Leden Vergadering (ALV)  van 08-02-2017 is het bestuur weer veranderd. Het bestuur is van 7 leden naar 5 leden gegaan. Voorzitter Tim Parée en secretaris Eline Reus hebben het bestuur verlaten, en dus moesten hun taken worden overgenomen. Hier de nieuwe samenstelling van het bestuur:

Voorzitter: Nikki van Bommel

Penningmeester: Maxim de Mey

Secretaris: Casper Borgman

Algemeen bestuurslid: Viola Scholten

Algemeen bestuurslid: Vera Debeij

 

Verder zijn op de ALV zaken besproken als het plan om spullen uit te lenen, overlast door hangjongeren, de begroting, de jaarrekening en wat er met de spullen uit het tuinhuisje is gebeurd. Lijkt het jou leuk om te zien waar het bestuur zich mee bezig houdt en/of wil je je stem laten horen? Kom dan eens langs op een ALV!

06Nov

Thema Lustrum Feest aangekondigd


Voor het Lustrum feest gaan we terug naar één van de gaafste feest thema’s die we in de afgelopen 5 jaar gehad hebben, een thema dat we in 2013 al een keer gebruikt hebben en toen heel gaaf was namelijk:

FLATKLEUREN! 

lustrumfbeventbanner-1
Voor meer informatie over het feest check het Facebook event!

02Nov

Bestuur 2016/2017 stelt zich voor


whatsapp-image-2016-10-14-at-01-18-32-1

Met veel plezier introduceren wij onze nieuwe bestuursleden!

24Sep

ALV 13 oktober


Het is weer zover! Op donderdag 13 oktober zal de half jaarlijkse Wissel ALV (Algemene Ledenvergadering) van bewonersvereniging De RXL plaatsvinden. De ALV zal om 19:30 beginnen en wordt gehouden in theater De Omval (Ouddiemerlaan 104, tegenover de ingang van het winkelcentrum). Tijdens deze ALV zullen de nieuwe bestuursleden worden verkozen. Ook worden verschillende zaken besproken die betrekking hebben op het handelen van de vereniging en daarmee dus op jouw woonomgeving. Dit is het moment voor alle bewoners om hun stem te laten horen, dus zorg dat je erbij bent! In de pauzes zullen er gratis drankjes verkrijgbaar zijn.

In deze ALV zal vooral de wissel van het bestuur centraal staan, bewoners zullen tijdens de vergadering de nieuwe bestuursleden verkiezen. Ook zal er gesproken worden over een mogelijke huurverlaging, door de verlaging van de servicekosten. Verder zal er een financiële update gegeven worden en gestemd worden over een HR-wijziging. Zie hieronder de agenda (Klik op ‘Read more’) voor de ALV. De belangrijkste punten worden toegelicht in de mail die alle bewoners ontvangen hebben, deze kan terecht zijn gekomen in de ongewenste mail.

19May

ALV 8 juni


Op woensdag 8 juni 2016 zal er weer een Algemene Ledenvergadering (ALV) van de bewonersvereniging De RXL plaatsvinden. Deze ALV begint om 19:30 en wordt gehouden in theater De Omval (Ouddiemerlaan 104, tegenover de ingang van het winkelcentrum). Tijdens deze ALV worden zaken besproken die betrekking hebben op het handelen van de vereniging en daarmee ook op jouw woonomgeving. Dit is het moment voor alle bewoners om hun stem te laten horen, dus zorg dat je erbij bent!

In deze ALV zal vooral het onderzoek naar de mening van bewoners over de vereniging centraal staan, voorlopige uitslagen zullen in deze ALV gepresenteerd worden. Ook zal er gesproken worden over het motorhok, fietsenrekken, brandveiligheid, huurpunten, nieuwe sloten en de wasserette. Verder zal er descharge verleend worden aan oud bestuursleden, een financiële update gegeven worden en er zal gestemd worden over de toevoeging van een nieuw punt aan het HR.

Meer uitleg hierover is te vinden in de mail die naar alle bewoners gestuurd is.

20Feb

Bewonersonderzoek De RXL


Om jullie beter te leren kennen doen wij als bewonersvereniging een onderzoek. In dit onderzoek staat de bekendheid van de RXL en de wensen van jullie als bewoners centraal. Weten jullie wat wij kunnen betekenen voor jullie? Kennen wij jullie behoeften? Middels dit onderzoek kunnen wij onszelf blijven verbeteren, maar ook beter inspelen op wat jullie verwachten van ons.
Het onderzoek staat hier:

http://goo.gl/forms/vkPlbyDW6T

We horen graag jullie mening!
Met eventuele vragen of opmerkingen kan je mailen naar info@derxl.nl
10Feb

Bestuur 2016 stelt zich voor


Afgelopen 3 februari zijn drie nieuwe bestuursleden van De RXL aangetreden! Daarom stellen ze zich hier voor aan iedereen!