15Mar

Mexicaanse Borrel


This is an event. The event starts at 20:00, Wed 20 Mar.

SíSí, jaja, Mexicaanse borrel op 20 maart! Eerste drankje zoals altijd gratis. Er is geheel in thema stijl tequila aanwezig en natuurlijk wat snackjes (nacho’s).

Neem al je buren en je vrienden van De RXL mee, het wordt gezellig!

 

Interesse om samen met de Actiecommissie events te organiseren? Vraag naar meer informatie bij de mensen met een roze, groene, blauwe of paarse RXL trui of mail naar actie@derxl.nl.

28Feb

Welkomstetentje


This is an event. The event starts at 18:30, Wed 13 Mar.

Jaja, het is weer tijd voor ons drie/viermaandelijkse welkomstetentje, georganiseerd door De Welkommissie.

We nodigen alle nieuwe bewoners die hier vanaf november zijn komen wonen uit om gezellig met ons te komen eten. Wij verzorgen het eten en de drankjes! je kunt zo op een laagdrempelige manier kennis maken met de vereniging en je buren 🙂

Let op: Op uitnodiging per mail. Als je deze mail niet hebt ontvangen, maar wel nieuw bent en wil meedoen kun je mailen naar: welkomst@derxl.nl

27Feb

Bowlen


This is an event. The event starts at 18:50, Thu 07 Mar.

🎳 Strike! 🎳
Het wordt weer tijd om de bowlingschoenen aan te trekken! Laat iedereen op 7 maart zien wie de koning of koningin van de baan is! Maar wees er snel bij, want vol=vol, er zijn 48 plekken beschikbaar. Via de link bovenaan kan je je inschrijven. De locatie is Borchlandweg 6-10 en we beginnen om 18:50. Laat het alsjeblieft 24 uur van tevoren weten (via actie@derxl.nl) als je na inschrijving toch niet meer kan, anders riskeer je een boete😢.
Voor de fietsfanaten: we verzamelen om 18:20 bij het basketbalpleintje en vertrekken uiterlijk om 18:30. Geef op het formulier aan of je mee wilt fietsen.

 

SIGNUP LINK: https://goo.gl/forms/2AIRIh6LW7XdNiN42

30Jan

Borrel


This is an event. The event starts at 20:00, Thu 21 Feb.

Op 21 februari zal er van 20:00-22:00 een borrel plaatsvinden aan de achterzijde van het blauwe gebouw. Kom genieten van typisch Nederlandse hapjes én je krijgt het eerste drankje gratis!

17Jan

Nieuw Bestuur


Op de algemene ledenvergadering van 16 januari is er een nieuw bestuur aangetreden. De huidige samenstelling van het bestuur is als volgt:

Mia– Voorzitter (midden van de foto)
Lynn– Secretaris
Sjoerd– Penningmeester

We willen het oude bestuur (Evi, Toer, Preshand, Sam) bedanken en wensen het nieuwe bestuur veel plezier en succes!

 

13Jan

General Members’ Assembly


This is an event. The event starts at 19:30, Wed 16 Jan.

During an ALV (Algemene Ledenvergadering, or “General Members’ Assembly”), the RXL board lays out its plans for the coming months and shows its progress in the months since the last ALV. Any member is welcome, and this is your chance to put the things you care about on the association’s agenda.

29Dec

Schaatsen


This is an event. The event starts at 21:00, Mon 04 Feb.

Wat doen wij in Nederlands als het winter is? Schaatsen! Daarom gaan we, zoals elk jaar gaan we weer schaatsen bij de Jaap Eden baan. Wij betalen het toegangskaartje en de huur van de schaatsen, jij hoeft enkel handschoenen (verplicht!), beenspieren en een goed humeur mee te nemen ;)!

  • Er zijn beperkte plekken dus reserveren is nodig! Klik HIER om te reserveren.
  • Je kunt tussen 21:00 en 21:15 naar binnen. Als je later bent, zijn we zelf ook lekker aan het schaatsen en kunnen we je niet meer naar binnen laten 🙁

BELANGRIJK: als je gereserveerd hebt kun je tot 48 uur van te voren afzeggen door een mail te sturen naar actie@derxl.nl. Als, je echter niet komt opdagen en je emeld mogen wij 50% van de kosten bij jou innen!

TLDR: geef je op via de link om mee te gaan schaatsen op 4 februari 2019

 

29Nov

Welkomstdiner


This is an event. The event starts at 18:00, Mon 10 Dec.

LET OP: alleen voor nieuwe bewoners op uitnodiging (zie mail).

Welkomstetentje, georganiseerd door de Welcomissie om jullie kennis te laten maken met de vereniging, studentbeheerders en elkaar. Voor (gratis) eten en drinken wordt gezorgd. Ook krijgen jullie hier het befaamde welkomstpakket!

Na het eten kunnen we gezellig met z’n allen naar de filmavond in De Omval 🙂

We zien jullie dan!

Voor meer info: welkomst@derxl.nl

27Nov

Kerstpakketten actie


This is an event. The event starts at 20:00, Wed 19 Dec.

We gaan weer kerstpakketten uitdelen met de leefbaarheidscommissie! Reserveer nu één van de 30 pakketten met jouw gang door een mail te sturen naar leefbaar@derxl.nl met je naam (of van degene die het komt ophalen) en je gangnummer, want OP=OP. In de pakketten zit alles voor een gezellig kerst avondje met je ganggenoten!

07Sep

Welkomstetentje


This is an event. The event starts at 18:00, Mon 10 Sep.

LET OP: alleen voor nieuwe bewoners op uitnodiging (zie mail).

Welkomstetentje, georganiseerd door de Welcomissie om jullie kennis te laten maken met de vereniging, studentbeheerders en elkaar. Voor (gratis) eten en drinken wordt gezorgd. Ook krijgen jullie hier het befaamde welkomstpakket!

Na het eten kunnen we gezellig met z’n allen naar de borrel op het basketbalveldje 🙂

We zien jullie dan!

Voor meer info: welkomst@derxl.nl