Studentbeheer


Sinds oktober 2014 lopen de studentbeheerders op de Rode Kruislaan rond. Er zijn voor iedere flat beheerders aangesteld.

Bij de studentbeheerders kun je terecht met al je vragen, opmerkingen of tips over de leefbaarheid, veiligheid en hygiëne in de gemeenschappelijke ruimtes van de torens: alles behalve je eigen kamer dus. Je bent natuurlijk ook welkom met vragen over je kamer, maar hier hebben de studentbeheerders misschien een iets minder snel en volledig antwoord op. Het studentbeheer dient als een soort contactpersoon tussen jou en De Key, maar ze zijn zelf ook gewoon bewoners van de Rode Kruislaan. Samen met jullie proberen ze de leefbaarheid en het genot op de Rode Kruislaan te verbeteren.

We zijn vanaf het begin al bereikbaar op verschillende manieren, hieronder een klein overzicht:

E-mail: studentbeheer.rodekruislaan@gmail.com
Facebook (word vrienden met ons!): Studentbeheer Rode Kruislaan

Ook houden we zo nu en dan acties, bijvoorbeeld fiets opruim of keukenacties, om de leefbaarheid en gezelligheid op het complex te bevorderen. Houd de Facebookpagina in de gaten en zorg ervoor dat de informatiemails van De Key niet in je spambox terecht komen, zodat je altijd op de hoogte blijft van alle acties!