Faciliteiten


Compressor
Fietsband leeg? Geen paniek! Dankzij de Leefbaarheidscommissie pomp je nu supersnel je fietsband op met de compressor die tegenover de achterkant van de paarse flat -1300- te vinden is. (Hier zit tevens het kantoor van onze beheerder: Walther.)

Mochten er problemen zijn met de compressor of heb je vragen over het gebruik e.d., kun je een e-mail sturen naar leefbaar@derxl.nl.

 

Berging
De berging bevindt zich op de begane grond aan de achterkant van de gele flat -1100- . In de berging staan verscheidene spullen opgeslagen die gebruikt worden bij borrels, zoals picknicktafels, sta-tafels en niet te vergeten de BBq’s. Tevens staan hier spullen voor het onderhouden van de tuintjes opgeslagen. Elke bewoner van dit complex heeft de mogelijkheid spullen uit de berging te lenen.

Mocht je spullen uit de berging willen lenen, of willen weten of er spullen in staan die je zou kunnen lenen? Vraag dan het bestuur! Stuur een e-mail naar info@derxl.nl. Of spreek ons aan op een borrel of activiteit.

 

Tafeltennistafel
Aan de achterkant van de paarse flat -1300- staat een tafeltennistafel. Deze tafeltennistafel mag iedere bewoner van dit complex gebruiken. Badges en een pingpongbal liggen in het Tuinhuisje. (Zie de tekst over het tuinhuisje omtrent het gebruik van deze spullen.)

 

Basketbalveldje
Het basketbalveldje ligt tussen de paarse, roze en gele flat – 1300, 1200, 1100 respectievelijk-. Dit veldje mag door elke bewoner gebruikt worden.
Tevens houdt de bewonersvereniging De RXL hier haar buitenborrels. (Meer informatie over deze borrels staat op onze website onder ‘agenda’ of op de posters die in de vitrines hangen tegenover de liften.)

 

Tuintjes
Op het terrein zijn ook plantenbakken te vinden die samen ‘het RXL tuintje’ heten. Dit idee is opgezet door de leefbaarheidscommissie om het complex wat groener te maken.
Elke bewoner mag een tuintje/plantenbak ‘adopteren’ en deze naar eigen wens onderhouden. Tevens krijg je het materiaal dat benodigd is het tuintje te onderhouden.

Interesse in je eigen tuintje? Stuur een e-mail naar leefbaar@derxl.nl en vraag naar de mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook altijd een van de bestuursleden aanspreken op een borrel of activiteit!